Pension Stalling

Verzorging

IMG_0019

We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het verzorgen van paarden, uw viervoeter is dan ook in vertrouwde handen. Onze pensionstal is gebaseerd op all-inn verzorging. Paarden krijgen iedere dag beweging in de vorm van weidegang of loslopen in de paddock dit wordt allemaal voor u verzorgd.
Copy_of_marijke_en_paco

Uitmesten

De stallen worden voor u uitgemest, als strooisel gebruiken wij zaagsel van eigen zagerij en gerste stro. Dit gaat verveling tegen en heeft een goede werking op de darmen van uw paard of pony. De stallen worden uitgeschept en bij gestrooid en 2 maal per week schoongemaakt. U mag natuurlijk helpen bij het uitmesten van de stallen, maar dit is niet nodig. De reden dat wij dit zelf doen is dat de stallen netjes blijven, de paarden altijd goed verzorgd zijn.

 

Volpension; IMG_5974_Small

  • Gebruik faciliteiten (rijbaan indoor en outdoor, kantine, toilet, wasplaats, zadelkamer)
  • Paarden krijgen vers leidingwater op stal
  • Paarden krijgen gecontroleerd bronwater in de weides.
  • Hooi 3x per dag
  • Brok (tot 2kg per dag daarboven €1/kg)
  • Uitmesten 2x per week
  • Sto en zaagsel als bodembedekking
  • Zoveel mogelijk in de weide (bij slecht weer in padock of binnenbak)

 

Speciale wensen- Verry Important Horse

Wanneer uw dier een allergie heeft of u speciale eisen aan de verzorging van uw viervoeter stelt kunnen wij voor u een offerte op maat maken. Bijvoorbeeld speciale voeding, verzorging, beweging, of strooisel. Hiervoor kunt u een e-mail sturen met uw wensen en dan komen wij hier zo spoedig mogelijk op terug.

 

Uitrij mogelijkhedenMarijke en Paco

U kunt gebruik maken van zowel binnen als buiten rijbak maar ook een ritje in de natuur is mogelijk, langs het naastgelegen stroomkanaal kunt u autovrij een buitenrit maken tot Beerze. Ook kunt u langs de rustige landwegen rijden.Marijke

 

Een Goede oude dag………..

Wilt u uw paard of pony een goede oude dag geven? Ook pensioen-paarden zijn welkom op onze stal. Ze kunnen hier genieten van hun oude dag en gezellig met een maatje naar de weide.
Bij oudere paarden is het erg belangrijk dat het gebit en de voeding goed wordt afgestemd. Wij houden dit voor u in de gaten en overleggen met u als eigenaar eventuele wijzigingen in rantsoen of tantarts controle’s.

Wanneer u de gehele verzorging van uw paard in onze handen wilt laten kunnen wij voor u ook een complete offerte maken waarin hoefsmit, tandarts, ontworming, influenza enting en eventuele andere wensen zijn opgenomen.

Omdat de standaard prijzen voor het paarden rusthuis zijn gebaseerd op een jaarovereenkomst geeft dit voordeel voor u. Bij overlijden van uw dier wordt het contact zonder opzeg termijn automatisch voor u beëindigd.